J.A. Fair Bell Schedule

  • J. A. FAIR HIGH SCHOOL Of College and Career Academies

    2017 – 2018

    A/B REGULAR BELL SCHEDULE


    8:37 | 1st Bell                

    8:45-8:55 | Tardy Bell/Pledge of Allegiance/Announcements

    8:55-10:25 | 1st Block (90 minutes)

    10:30-12:35 | 2nd Block (90 minutes)


    10:30-11:00 | 1st Lunch | North Hall (101-133)

    11:05-12:35 | Class (90 minutes) | North Hall (101-133) 

    10:30 – 12:00 | Class  (90 minutes) | South Hall (Rooms 134-151, E1, E2, M1, M2, Both Gyms, Portables by South Hall)


    12:05 – 12:35 | 2nd lunch | South Hall (Rooms 134-151, E1, E2, M1, M2, Both Gyms, Portables by South Hall)


    2:40-2:10 | 3rd Block (90 minutes)

    2:15-3:45 | 4th Block (90 minutes)

    3:45-3:50 | Announcements & Dismissal

    ALE Lunch   11:10 – 11:40


    2017 – 2018   C DAY BELL SCHEDULE

    1ST Bell  8:37 

    Tardy Bell 8:45 

    A1 Period  | 8:45 - 9:30 (45 minutes) 

    B1 Period  | 9:35 – 10:17 (42 minutes) 

    A2 Period  | 10:22 – 11:04 (42 minutes)


    1st Lunch                                                                     

    Lunch       11:09 – 11:39                   

    B2 Period | 11:44– 12:40 (56) 

    A3 Period | 12:45 - 1:27 (42 minutes)

    B3 Period | 1:32 – 2:14 (42 minutes)

    A4 Period  | 2:19 - 3:01 (42 minutes)

    B4 Period  | 3:06- 3:50  (44 minutes)


    2nd Lunch

    B2 Period | 11:09 – 12:05 (56)

    Lunch 12:10 – 12:40


    ALE Lunch:  10:30 – 11:00

    First Lunch – North Hall Rooms 101 – 133

    Second Lunch – South Hall, E1, E2, M1, M2, and Both Gyms